Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Barcelona-presidenten: Tränaren och talangen kommer att stanna

Sillybloggen

Barcelona har under säsongen gått som tåget i La Liga och i Copa del Rey. Laget vann finalen mot Sevilla i spanska cupen och säkrade en vecka senare ligatiteln mot Deportivo på bortaplan. Trots det har det spekulerats i att tränaren Ernesto Valverde kan vara på väg bort från klubben.

Nu dementerar Barcelonas president Josep Maria Bartomeu flyttryktena.

– Real Madrid i Champions League berör inte oss. Vi är glada över dubbeln, säger han enligt Football Espana, som hänvisar till RAC1.

– Om Valverde kommer att träna Barcelona nästa säsong? Ja, att han inte skulle det har inte ens slagit mig. Han vill stanna, fortsätter presidenten.

Dessutom tonar Bartomeu ner att den franske talangen Ousmane Dembele skulle vara på väg bort från klubben, vilket under den senaste tiden varit en het följetång.

– Han är en investering för framtiden. Han är väldigt ung och vi förväntar oss en del av honom. När en spelare kommer till Barcelona, så är det för att Valverde vill ha honom, säger han.

Annons

Dembele har under säsongen haft stora skadeproblem, men trots det gjort ett mål och sex assist på 14 matcher för Barcelona i La Liga.

Publicerad 2018-05-08 16:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto