Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
27v

Möjlig tränarrockad: Sarri, Fonseca och Jardim uppges aktuella för nya uppdrag

Napoli-tränaren Maurizio Sarri har kopplats ihop med jobbet som ny Chelsea-tränare efter Antonio Conte. Men enligt den italienska tidningen Corriere della Sera finns även erbjudande från Monaco, som Sarri funderar på. Tidningen skriver att agenten Jorge Mendes är spindeln i nätet där Paulo Fonseca ska lockas till Neapel från Sjachtar som ersättare till Sarri – och i det här pusslet placeras samtidigt Monacos nuvarande tränare Leonardi Jardim i Chelsea.

Publicerad 2018-05-08 kl 08:53

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons