Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

14v

Möjlig tränarrockad: Sarri, Fonseca och Jardim uppges aktuella för nya uppdrag

Napoli-tränaren Maurizio Sarri har kopplats ihop med jobbet som ny Chelsea-tränare efter Antonio Conte. Men enligt den italienska tidningen Corriere della Sera finns även erbjudande från Monaco, som Sarri funderar på. Tidningen skriver att agenten Jorge Mendes är spindeln i nätet där Paulo Fonseca ska lockas till Neapel från Sjachtar som ersättare till Sarri – och i det här pusslet placeras samtidigt Monacos nuvarande tränare Leonardi Jardim i Chelsea.

Publicerad 2018-05-08 kl 08:53

Arkiv

Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER