Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Wenger het på marknaden: "Fått fler erbjudanden än förväntat"

Sillybloggen

Arsene Wenger meddelade i april att han slutför sin sista säsong med Arsenal och ledde i helgen laget i sin sista match på Emirates Stadium. Under en presskonferens fick han frågan om han fått erbjudanden om ett nytt uppdrag till nästa säsong.

– Ja, mer än jag förväntade mig, säger Arsenal-tränaren.

– För stunden fokuserar jag på att göra mitt jobb bra. Jag analyserar inte eller funderar över något. Jag vill arbeta på ett bra sätt här till min sista dag på kontraktet och sedan kommer jag att vila lite och fundera över hur jag tar mig vidare, fortsätter han.

Wenger har tidigare uttalat sig om att han inte är intresserad av att sluta arbeta, vilket han också poängterade på presskonferensen.

– Men en sak är säker, jag kommer att vara aktiv. Min hjärna behöver arbeta och är aktiv. Jag har mycket erfarenhet av att vara tränare. Jag vill arbeta. Vad kommer jag att göra? Det vet jag inte ännu, säger han.

Annons

Arsenal har två matcher kvar av säsongen, först mot Leicester på bortaplan och därefter mot Huddersfield på bortaplan i den sista omgången i Premier League.

Publicerad 2018-05-08 12:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto