Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
27v

Wenger het på marknaden: "Fått fler erbjudanden än förväntat"

Arsene Wenger meddelade i april att han slutför sin sista säsong med Arsenal och ledde i helgen laget i sin sista match på Emirates Stadium. Under en presskonferens fick han frågan om han fått erbjudanden om ett nytt uppdrag till nästa säsong.

– Ja, mer än jag förväntade mig, säger Arsenal-tränaren.

– För stunden fokuserar jag på att göra mitt jobb bra. Jag analyserar inte eller funderar över något. Jag vill arbeta på ett bra sätt här till min sista dag på kontraktet och sedan kommer jag att vila lite och fundera över hur jag tar mig vidare, fortsätter han.

Wenger har tidigare uttalat sig om att han inte är intresserad av att sluta arbeta, vilket han också poängterade på presskonferensen.

– Men en sak är säker, jag kommer att vara aktiv. Min hjärna behöver arbeta och är aktiv. Jag har mycket erfarenhet av att vara tränare. Jag vill arbeta. Vad kommer jag att göra? Det vet jag inte ännu, säger han.

Arsenal har två matcher kvar av säsongen, först mot Leicester på bortaplan och därefter mot Huddersfield på bortaplan i den sista omgången i Premier League.

Publicerad 2018-05-08 kl 12:37

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons