Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
26v

Agenten: "Touré desperat - beredd att betala tillbaka hälften av lönen"

Manchester City-mittfältaren Yaya Touré, 34, sitter på ett utgående kontrakt och har meddelat att han är inne på sin sista säsong med City i Premier League. Efter åtta säsonger i klubben, så är det nu dags för honom att ta nästa steg i karriären, vilket har satt fart på spekulationer om var han hamnar härnäst.

Nu berättar hans agent Dimitri Seluk att 34-årigen vill stanna i Premier League.

– Yaya är i bra form och desperat över att bevisa att han fortfarande är den bästa centrala mittfältaren i Premier League, säger Seluk till Sky Sports.

– Han vore glad över att acceptera ett ettårskontrakt för att stanna i England. Om klubben inte är nöjd med hans insatser, så kommer han att betala tillbaka hälften av hans lön, samtidigt som klubben kan avsluta hans kontrakt direkt utan kompensation, fortsätter agenten.

Touré har under säsongen gjort nio framträdanden i Premier League och har under sin tid i City vunnit tre ligatitlar, tre ligacuptitlar och en FA-cuptitel. Han har dessutom gjort 79 mål på 315 matcher för klubben i karriären.

Publicerad 2018-05-09 kl 10:12

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons