Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Agenten: "Touré desperat - beredd att betala tillbaka hälften av lönen"

Sillybloggen

Manchester City-mittfältaren Yaya Touré, 34, sitter på ett utgående kontrakt och har meddelat att han är inne på sin sista säsong med City i Premier League. Efter åtta säsonger i klubben, så är det nu dags för honom att ta nästa steg i karriären, vilket har satt fart på spekulationer om var han hamnar härnäst.

Nu berättar hans agent Dimitri Seluk att 34-årigen vill stanna i Premier League.

– Yaya är i bra form och desperat över att bevisa att han fortfarande är den bästa centrala mittfältaren i Premier League, säger Seluk till Sky Sports.

– Han vore glad över att acceptera ett ettårskontrakt för att stanna i England. Om klubben inte är nöjd med hans insatser, så kommer han att betala tillbaka hälften av hans lön, samtidigt som klubben kan avsluta hans kontrakt direkt utan kompensation, fortsätter agenten.

Touré har under säsongen gjort nio framträdanden i Premier League och har under sin tid i City vunnit tre ligatitlar, tre ligacuptitlar och en FA-cuptitel. Han har dessutom gjort 79 mål på 315 matcher för klubben i karriären.

Annons
Publicerad 2018-05-09 10:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto