Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
27v

Madrid-tidningen: "Real förhandlar med Neymar"

Neymar hann knappt ut på planen i en PSG-tröja innan det började ryktas om en flytt till Real Madrid. Under säsongen har ryktena stannat kvar, och alltjämnt spekuleras det i en övergång i sommar för världsrekordvärvningen – 2,1 miljarder kronor.

Madrid-tidningen AS kommer i dag med uppgifter om att ”Neymar förhandlar med Real Madrid”. Enligt tidningen har PSG:s storstjärna vid två tillfällen träffat en utsänd från Real i Brasilien. Det senaste besöket preciseras till den 22 mars. Då la Neymar upp en bild på honom och Real Madrids nyförvärv Vinicius Jr i sociala medier. Det var en miss. För det var en utsänd från Real Madrid som hade tagit Vinicius Jr hem till Neymar för att de skulle lära känna varandra bättre.

Prislappen på Neymar ligger enligt AS på 260 miljoner euro – 2,7 miljarder kronor.

Publicerad 2018-05-09 kl 08:13

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons