Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
27v

Uppgifter: Inter jagar Real-mittfältaren

Den kroatiske mittfältaren Mateo Kovacic, 24, lämnade sommaren 2015 Inter för spel med Real Madrid i La Liga. Enligt italienska tidningen Corriere dello Sport kan han nu vara på väg tillbaka till Milano-klubben.

Tidningen skriver att klubbarna planerat ett möte för en eventuell övergång, då Inter-tränaren Luciano Spalletti ska vilja ha tillbaka mittfältaren. Kovacic har däremot tre år kvar på sitt kontrakt med Real Madrid, vilket innebär att det kan bli dyrt för Inter med en övergångssumma på över 30 miljoner euro.

Kovacic har under sin tid i Madrid haft svårt att etablera sig i lagets startelva och har under den här säsongen kommit till spel vid 19 tillfällen i La Liga.

Publicerad 2018-05-09 kl 09:44

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons