Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
26v

Officiellt: City-stjärnan förlänger - till 2025: "Hoppas uppfylla klubbens förväntningar"

Ederson värvades till Manchester City från Benfica för mindre än ett år sedan. Redan nu har den 24-årige brasilianske målvakten förlängt sitt kontrakt med ett nytt avtal som sträcker sig till sommaren 2025 – mer än sju år framåt.

– Jag är jätteglad. Det betyder att klubben är nöjd med arbetet jag har gjort och att de litar på mig, och jag hoppas att jag kan leva upp till deras förväntningar på planen och skänka glädje åt fansen, säger Ederson till Citys hemsida.

Under säsongen har Ederson hållit nollan 17 gånger på 36 spelade matcher i ligan.

Publicerad 2018-05-14 kl 07:41

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons