Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
26v

Uppgifter: Nya Premier League-klubbar ger sig in i jakten på svenske talangen

Sunderlands svenske talang Joel Asoro, 19, fick under den gångna säsongen gott om speltid, när Sunderland ramlade ur Championship. Det satte tidigt fart på spekulationer om en flytt från klubben till flera olika klubbar däribland Arsenal, Newcastle och Watford, som ska ha uttryckt intresse för anfallaren.

Enligt Daily Star ger sig nu även Wolverhampton in i kampen om svenskens underskrift, samtidigt som Tottenham ska vara en av klubbarna som har ögonen på honom. Wolves, som i år blev uppflyttat till Premier League, ska ha blivit imponerat av Asoro, när lagen ställdes mot varandra i den sista omgången i ligan.

Asoro stod under den gångna säsongen för tre mål och två assist på 26 matcher i Championship och har ett år kvar på sitt kontrakt med Sunderland.

Publicerad 2018-05-14 kl 17:22

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons