Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dansk media: Svensken lämnar Bröndby

Sillybloggen

Bröndbys svenskduo Johan Larsson och Simon Tibbling har två omgångar kvar att spela i danska Superligan och jagar klubbens första ligaguld sedan 2005. Enligt danska BT kan det bli Larssons sista säsong och sista titel med Bröndby.

Tidningen har gjort en lista över vilka spelare i klubben som ser ut att lämna föreningen efter säsongen, där Larsson finns med.

“Den svenske kaptenen är en absolut nyckelspelare i Alexander Zornigers (Bröndbys tränare) lag, men snart är det över. Enligt BT:s källor kommer svensken inte att förlänga sitt kontrakt med Bröndby, som löper ut i vinter. Därför måste Larsson säljas av i sommar om de blågula cheferna vill ha pengar för honom. Alternativt kan Bröndby skippa att få pengar för honom, men i sådana fall går han på fri transfer”, kommenterar tidningen.

Larsson har tidigare kopplats ihop med en flytt till den tjeckiska storklubben Sparta Prag, men tidningen tror möjligen att han siktar på en bättre klubb.

Annons

Däremot skriver tidningen att Tibbling förväntas vara kvar över nästa säsong om inte klubben får ett orimligt högt bud på honom. Tibbling har kontrakt med Bröndby fram till den sista juni 2022.

Bröndby leder den danska ligan på målskillnad före Midtjylland och ställs härnäst mot Horsens på bortaplan i den näst sista omgången.

Publicerad 2018-05-16 10:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto