Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
26v

Dansk media: Svensken lämnar Bröndby

Bröndbys svenskduo Johan Larsson och Simon Tibbling har två omgångar kvar att spela i danska Superligan och jagar klubbens första ligaguld sedan 2005. Enligt danska BT kan det bli Larssons sista säsong och sista titel med Bröndby.

Tidningen har gjort en lista över vilka spelare i klubben som ser ut att lämna föreningen efter säsongen, där Larsson finns med.

“Den svenske kaptenen är en absolut nyckelspelare i Alexander Zornigers (Bröndbys tränare) lag, men snart är det över. Enligt BT:s källor kommer svensken inte att förlänga sitt kontrakt med Bröndby, som löper ut i vinter. Därför måste Larsson säljas av i sommar om de blågula cheferna vill ha pengar för honom. Alternativt kan Bröndby skippa att få pengar för honom, men i sådana fall går han på fri transfer”, kommenterar tidningen.

Larsson har tidigare kopplats ihop med en flytt till den tjeckiska storklubben Sparta Prag, men tidningen tror möjligen att han siktar på en bättre klubb.

Däremot skriver tidningen att Tibbling förväntas vara kvar över nästa säsong om inte klubben får ett orimligt högt bud på honom. Tibbling har kontrakt med Bröndby fram till den sista juni 2022.

Bröndby leder den danska ligan på målskillnad före Midtjylland och ställs härnäst mot Horsens på bortaplan i den näst sista omgången.

Publicerad 2018-05-16 kl 10:07

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons