Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
26v

Uppgifter: Balotelli nära franska storklubben

Mario Balotelli slutför i helgen sin andra säsong med Nice i Frankrike. Italienaren har stått för 18 mål på 27 matcher i Ligue 1, vilket bidragit till spekulationer om en flytt i sommar till en större klubb för en ny utmaning.

Balotelli har tidigare kopplats ihop med en flytt till Roma, men ska nu även vara aktuell för en flytt inom den franska ligan till Marseille. Enligt italienska sajten Tuttomercatoweb, så kommer han snart att skriva på för klubben.

Det är den italienska journalistprofilen Tancredi Palmeri, som ligger bakom uppgifterna, samtidigt som sajten även skriver att Balotelli firar att han åter är aktuell för landslaget genom att skriva på för klubben. Roberto Mancini, ny förbundskapten i Italien, meddelade nyligen att han kommer att höra av sig till Balotelli.

Publicerad 2018-05-16 kl 09:04

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons