Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
26v

Uppgifter: Roma kan förlänga med stjärnan - stannar på samma lön

Edin Dzeko har under de två senaste säsongerna fått fart på målskyttet ordentligt med Roma i Serie A. Det har lett till spekulationer om en möjlig flytt trots att han har kontrakt med klubben fram till den sista juni 2020.

Enligt italienska tidningen La Gazzetta dello Sport är nu Roma angeläget om att förlänga anfallarens kontrakt med ytterligare ett år. I det fallet sprider man hans kontrakt, som är värt fyra och en halv miljoner euro per säsong över tre säsonger i stället för över två, men ger i stället honom prestationsbaserade bonusar för det han uträttar på planen.

Dzeko har under den här säsongen gjort 16 mål på 35 matcher i Serie A och totalt 24 mål på 48 matcher totalt i alla tuneringar.

Publicerad 2018-05-16 kl 10:36

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons