Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
34v

Uppgifter: Simeone ute efter Celtic-talang

Celtic-talangen Kieran Tierney, 20, har under den här säsongen dragit till sig blickar från några av de största klubbarna i Europa. Han kopplades i slutet av mars ihop med en flytt till Manchester United och ska nu ha ögonen på sig av Atlético Madrid-tränaren Diego Simeone för en flytt i sommar till Spanien.

Enligt engelska BBC ska den spanska giganten vara intresserat av att plocka in den unge skotten som ny vänsterback, då brassen Filipe Luis under säsongen haft stora skadeproblem. Det kan dock bli en svår affär att ro i hamn, då han har kontrakt med Celtic fram till den sista maj 2023.

Atlético har tidigare även kopplats ihop med Jonny i Celta Vigo.

Publicerad 2018-05-16 kl 16:50

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons