Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Feyenoord kan sälja Gustafson - men inte till ligakonkurrent

Sillybloggen

Utrecht har varit öppna och tydliga med att man gärna skulle vilja se Simon Gustafson i laget till nästa säsong. Gustafson har den här säsongen varit utlånad från Feyenoord till Roda och där presterat bra.

– Vi har ett seriöst intresse för honom, vilket också är känt i Feyenoord, sa klubbens värvningsansvarige Jordy Zuidamtill Fox Sports enligt den holländska sajten Duic.

Gustafson själv har även varit öppen med att han gärna ser ett klubbyte och förklarade i en intervju med Fotbollskanalen att han har “väldigt bra erbjudanden” att ta ställning till.

Men en försäljning till just Utrecht ser ut att bli besvärlig. Den holländska tidningen Algemeen Dagblad rapporterar nämligen att Feyenoord vill sälja Gustafson utomlands, inte till en konkurrent i Eredivisie. Klubben vill helt enkelt inte förstärka en rivaliserande klubb – och enligt tidningen tror klubben dessutom att man skulle kunna få mer betalt för den förre Häcken-spelaren vid en försäljning till en klubb utanför Holland.

Annons
Publicerad 2018-05-17 08:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto