Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: United ute efter Spurs-stjärnan

Sillybloggen

Manchester United-tränaren José Mourinho roterande under säsongen friskt i backlinjen med flera försvarare i truppen. Svensken Victor Nilsson Lindelöf konkurrerade bland annat med engelsmännen Phil Jones och Chris Smalling, men även med Eric Bailly och Marcos Rojo om en plats som mittback i lagets startelva i Premier League.

Enligt den engelska tidningen Manchester Evening News ska nu United vara redo att plocka in ytterligare en mittback till nästa säsong – Tottenham-backen Toby Alderweireld för 55 miljoner pund. Det skulle i sådana fall göra honom till klubbens dyraste försvarsvärvning genom tiderna, då han i sådana fall kostar klubben mer än nuvarande rekordinnehavaren Nilsson Lindelöf på 30,9 miljoner pund.

Tidningen skriver vidare att United är ute efter en ny vänsterback och bollar upp Alex Sandro, från Juventus, som det troligaste alternativet för att ersätta Luke Shaw i backlinjen.

Annons
Publicerad 2018-05-21 17:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto