Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
29v

Uppgifter: United ute efter Spurs-stjärnan

Manchester United-tränaren José Mourinho roterande under säsongen friskt i backlinjen med flera försvarare i truppen. Svensken Victor Nilsson Lindelöf konkurrerade bland annat med engelsmännen Phil Jones och Chris Smalling, men även med Eric Bailly och Marcos Rojo om en plats som mittback i lagets startelva i Premier League.

Enligt den engelska tidningen Manchester Evening News ska nu United vara redo att plocka in ytterligare en mittback till nästa säsong – Tottenham-backen Toby Alderweireld för 55 miljoner pund. Det skulle i sådana fall göra honom till klubbens dyraste försvarsvärvning genom tiderna, då han i sådana fall kostar klubben mer än nuvarande rekordinnehavaren Nilsson Lindelöf på 30,9 miljoner pund.

Tidningen skriver vidare att United är ute efter en ny vänsterback och bollar upp Alex Sandro, från Juventus, som det troligaste alternativet för att ersätta Luke Shaw i backlinjen.

Publicerad 2018-05-21 kl 17:44

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons