Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
28v

Officiellt: 16-åring får A-lagskontrakt med Blåvitt

Den talangfulle 16-årige anfallaren Benjamin Nygren får ett A-lagskontrakt med IFK Göteborg. Nygren, som avgjorde derbyt mot Örgryte i klubbens genrep inför allsvenskan, har skrivit ett avtal som löper över 2020

– Det man drömt om under alla år i akademin. Jag kom till IFK Göteborg redan som elvaåring (från Utbynäs) och självklart är det här vad man hela tiden siktat på. Jag är både stolt och glad, säger han i en kommentar.

Enligt sportchefen Mats Gren har det funnits intresse från flera utländska klubbar kring Nygrens signatur.

 

– Vi vet att det funnits ett stort intresse från utländska klubbar och är givetvis nöjda med att Benjamin Nygren bestämt sig för att det är den här vägen han ska gå. Han har ett väldigt utvecklat målsinne och det ska bli oerhört spännande att följa den fortsatta utvecklingen.

Publicerad 2018-05-23 kl 16:20

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons