Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
29v

Uppgifter: Emery ger grönt ljus - Arsenal återupptar kontakten med Leipzig om Forsberg

Arsenal kommer att göra nya försök att värva Emil Forsberg, nu när Unai Emery har tagit över som ny huvudtränare, det rapporterar den italienska sajten Calciomercato under tisdagen.

Sajten, som tidigare rapporterat om bland annat Juventus intresse för Forsberg, skriver att klubben tidigare satt de planerade försöken att värva den svenske landslagsmannen i ”stand by” fram till att man hade en ny huvudtränare som skulle ge sitt godkännande, på plats.

Nu har Unai Emery tagit över som huvudtränare, spanjoren presenterades under onsdagen, och enligt Calciomercato har han också gett sitt godkännande till att åter ta kontakt med RB Leipzig och återuppta förhandlingarna. Leipzig uppges värdera Forsberg till 40 miljoner euro, drygt 400 miljoner kronor. Sajten skriver att även Juventus fortsatt finns med i jakten men att ”kampen blivit betydligt tuffare”.

Publicerad 2018-05-23 kl 17:23

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons