Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
28v

Uppgifter: United nära första sommarvärvningen

Fred är på väg att bli Manchester Uniteds första sommarvärvning. Det uppger lokaltidningen Manchester Evening News. Tidningen skriver att United väntas göra klart med Sjachtar Donetsks brasse i början av nästa månad.

Fred är en del av Brasiliens 23-mannatrupp till VM och reser med laget till England och Anfield nästa vecka för att möta Kroatien, och enligt Manchester Evening News kan han då göra klart övergången då Uniteds träningsanläggning ligger nära Liverpool.

Enligt tidningen har Fred en utköpsklausul på 60 miljoner euro, drygt 600 miljoner kronor.

Publicerad 2018-05-23 kl 14:09

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons