Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
29v

Maratonmöte gav resultat - Chelsea nära Sarri

Maurizio Sarri ser ut att närma sig tränarposten i Chelsea. Enligt Sportitalia hade Chelsea ett sju timmar långt möte med Napoli-tränarens representanter i går, och uppges nu berett att betala utköpsklausulen på åtta miljoner euro, drygt 80 miljoner kronor.

Gazzetta dello Sport skriver också om Chelsea och Sarri. Tidningen skriver att Chelsea-ägaren Roman Abramovitjs högra hand Marina Granovskaja avgör om man ska satsa på Sarri eller den nuvarande tränaren Antonio Conte. Hon påstås också har en plan – att man tar Sarri och Napolis mittback Kalidou Koulibaly i utbyte mot 70 miljoner euro, drygt 700 miljoner kronor, och David Luiz.

Publicerad 2018-05-25 kl 09:33

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons