Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Arsenal i samtal med Juventus-back

Arsenal presenterade nyligen den tidigare Paris Saint-Germain-tränaren Unai Emery som ny huvudtränare i klubben. Han kan snart göra sin första värvning som tränare i klubben, enligt engelska tidningen The Guardian.

ANNONS

Enligt tidningen för Arsenal samtal med schweiziske högerbacken Stefan Lichsteiner, 34, som sitter på ett utgående kontrakt med Juventus, som går ut den sista juni i år. Han kan därmed gå till Londonklubben gratis.

Lichsteiner var under säsongen med och tog Juventus till en ny liga- och cupseger i Italien. Han har gjort över 300 matcher i karriären för den italienska giganten, men har tidigare gått ut med att han lämnar klubben i sommar. Högerbacken förväntas även vara lagkapten för Schweiz i sommar i VM i Ryssland.

Publicerad 2018-05-25 kl 17:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto