Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
28v

Uppgifter: Arsenal i samtal med Juventus-back

Arsenal presenterade nyligen den tidigare Paris Saint-Germain-tränaren Unai Emery som ny huvudtränare i klubben. Han kan snart göra sin första värvning som tränare i klubben, enligt engelska tidningen The Guardian.

Enligt tidningen för Arsenal samtal med schweiziske högerbacken Stefan Lichsteiner, 34, som sitter på ett utgående kontrakt med Juventus, som går ut den sista juni i år. Han kan därmed gå till Londonklubben gratis.

Lichsteiner var under säsongen med och tog Juventus till en ny liga- och cupseger i Italien. Han har gjort över 300 matcher i karriären för den italienska giganten, men har tidigare gått ut med att han lämnar klubben i sommar. Högerbacken förväntas även vara lagkapten för Schweiz i sommar i VM i Ryssland.

Publicerad 2018-05-25 kl 17:25

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons