Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
29v

Uppgifter: Sundsvall-mittfältare överväger utlåning - kan hamna på Färöarna

Sundsvall-mittfältaren Erik Granat hade under förra säsongen stora skadeproblem och har i år haft svårt att få speltid i allsvenskan. Enligt ST kan han nu vara aktuell för en utlåning till TB/FCS/Royn på Föröarna.

– Att bli utlånad är ett alternativ, men det ska kännas helt rätt i så fall. Jag skulle behöva speltid för att ta mig tillbaka, säger mittfältaren till tidningen, men vill inte gå in på vilka klubbar som kan tänkas vara intressanta för honom.

TB/FCS/Royn är placerat på åttondeplats i högstaligan på Färöarna.

Publicerad 2018-05-25 kl 14:43

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons