Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
28v

AS: Ronaldos eget läger tror på fortsättning i Real Madrid

Det har stormat runt Cristiano Ronaldo de senaste dygnen, efter att portugisen uttalat sig om att han kommer ge svar om sin framtid “inom de kommande dagarna” och hintat om att han kan vara på väg bort från Real Madrid. 

De kryptiska orden från 33-åringen ska enligt både AS och Marca ha väckt irritation inom Real Madrid, men under söndagen stod Ronaldo fast vid sitt utspel.

– Jag pratade när jag inte borde ha pratat, men något kommer att hända. Det var inte rätt tajming, men jag var ärlig, sa han då enligt Sky Sports. 

Därefter rullade turerna på genom att Ronaldo under söndagens firande av Champions League-titeln sa: “Vi ses nästa säsong” till supportrarna i sitt tacktal.

Nu skriver Madrid-tidningen AS att Ronaldos uttalanden efter finalen mot Liverpool överraskade även hans eget “läger”, de personer som är hans representanter. AS hävdar att representanternas uppfattning är att Ronaldo uttryckte sig i “stridens hetta” och de försöker tona ner situationen som uppstått.

Enligt AS förväntar sig Ronaldo-lägret att stjärnan stannar i Real Madrid och man ska vara ovetandes om portugisens planer på att klargöra sin framtid i dagarna.

AS skriver vidare att Real Madrid och Ronaldo sedan tidigare varit överens om att man ska diskutera en förbättring av spelarens avtal i sommar, och att klubbens president Florentino Perez lovat stjärnan en löneökning. Ronaldo vill bli lika bra betald som Neymar är i Paris Saint-Germain, uppger AS.

Publicerad 2018-05-28 kl 10:14

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons