Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
28v

Efter tavlorna - Liverpool gör nytt försök med Roma om ersättare

Loris Karius stod för två tunga misstag i Champions League-finalen. Och nu rapporterar brittiska The Telegraph att Liverpool är på jakt efter Romas brasilianare Alisson Becker som ersättare. Liverpool har tidigare gjort försök att värva målvakten och nu skriver tidningen att PL-klubben kommer att höra av sig till den italienska huvudstadsklubben igen.

Enligt tidningen var Klopp inne på att värva Alisson redan innan lördagens final, men då backade man på grund av den italienska klubbens prislapp, som rapporteras ligga på 60 miljoner pund, runt 700 miljoner kronor. Tidningen skriver också att Klopp då ansåg att det bara var Alisson som var aktuell att plocka in på målvaktsposten och när det inte blev någon affär valde han i stället att fortsatt ge stöd åt Karius.

I samband med att det tidigare under våren kom fram om Liverpools intresse sa landslagsmålvakten själv så här:

– Jag vet inte vad som kommer att hände. Det är logiskt att intresse gör mig glad. Jag vet mitt värde, inte i termer av pengar, utan som spelare. Jag vet vad jag bidrar med till ett lag. Men jag tänker bara på nutiden. Vad som händer nästa år lämnar vi till ett senare tillfälle.

25-åringen kom till Roma 2016 från brasilianska Internacional och under den gångna säsongen var han given mellan Romas stolpar.

Alisson är uttagen i Brasiliens VM-trupp till sommarens mästerskap.

Publicerad 2018-05-28 kl 08:01

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons