Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Tidningen: Bale vill få till en United-flytt

Efter att ha avgjort Champions League-finalen mot Liverpool var Gareth Bale öppen med att det i sommar kan vara aktuellt för ett klubbyte:

ANNONS

– Jag behöver spela vecka ut och vecka in och det har jag inte gjort den här säsongen. Jag hade en skada fem, sex veckor men har sedan varit frisk. Jag behöver sitta ner med min agent i sommar och diskutera det, sa Bale efter matchen.

Nu rapporterar tidningen The Independent att Bale väldigt gärna vill få till en flytt till Manchester United. “Spelarens inställning kanske förändras om han får starta regelbundet, som han sa offentligt, men källor gör gällande att han nu föredrar att flytta – helst av allt till Old Trafford”, skriver man.

United var med i kampen om walesarens signatur redan 2013, men då valde Bale i stället Real Madrid. Tidningen skriver dock samtidigt att Uniteds intresse för Bale under åren svalnat – på grund av den höga prislappen och de höga löneanspråken. Dessutom sägs inte klubben ha som prioritera att värva in en anfallare.

ANNONS
Publicerad 2018-05-28 kl 07:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto