Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bild: "Bayern informerat - Lewandowski vill bort"

Sillybloggen

Bayern Münchens polske stjärnanfallare Robert Lewandowski har sedan han anslöt från Borussia Dortmund under sommaren 2014 varit glödhet för Bayern München i Bundesliga och i Champions League. Efter fyra år i klubben, så har han under den senaste tiden spekulerats vara på väg bort till bland annat Real Madrid.

Enligt tyska tidningen Bild, så ska nu även Bayern München vara “officiellt informerat” om att stjärnan vill lämna i sommar. Utöver intresse från Real Madrid som nämnts tidigare i spekulationer om en flytt, så ska även Paris Saint-Germain, Manchester United och Chelsea nu vara intresserade av stjärnans signatur.

Dessutom bekräftar stjärnans agent Pini Zahavi att Lewandowski är ute efter en ny utmaning i karriären – trots att han har kontrakt till den sista juni 2021 med den tyska giganten.

– Robert känner att han behöver en förändring och en ny utmaning i sin karriär. De ansvariga i Bayern vet om det, säger agenten till Bild.

Annons

Lewandowski stod under den gångna säsongen för 29 mål på 30 matcher i Bundesliga.

Publicerad 2018-05-30 07:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto