Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

15v

Spanska tidningen: PSG redo med rekordlön till Ronaldo

PSG:s president Nasser Al-Khelaifi har en dröm att bilda en anfallstrio med Kylian Mbappé, Neymar och Cristiano Ronaldo, uppger AS. Enligt tidningen överväger Al-Khelaifi nu att erbjuda Ronaldo en lön i samma klass som Leo Messis. Lönen ska enligt uppgifterna vara på 45 miljoner euro.

Dock har president Al-Khelaifi två problem att lösa innan drömmen kan bli verklighet. Det ena är att det kommer att krävas ett världsrekordbud då Ronaldos utköpsklausul ligger på 1 miljard euro. Det andra problemet är Uefa Financial Fair Play, där PSG är under luppen.

Publicerad 2018-05-30 kl 16:47

Arkiv

Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER