Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
28v

Spanska tidningen: PSG redo med rekordlön till Ronaldo

PSG:s president Nasser Al-Khelaifi har en dröm att bilda en anfallstrio med Kylian Mbappé, Neymar och Cristiano Ronaldo, uppger AS. Enligt tidningen överväger Al-Khelaifi nu att erbjuda Ronaldo en lön i samma klass som Leo Messis. Lönen ska enligt uppgifterna vara på 45 miljoner euro.

Dock har president Al-Khelaifi två problem att lösa innan drömmen kan bli verklighet. Det ena är att det kommer att krävas ett världsrekordbud då Ronaldos utköpsklausul ligger på 1 miljard euro. Det andra problemet är Uefa Financial Fair Play, där PSG är under luppen.

Publicerad 2018-05-30 kl 16:47

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons