Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sundsvalls sportchef nobbade utlandsflytt

Sillybloggen

Gif Sundsvalls säsongsinledning har överraskat många. Klubben sågs på förhand som ett bottenlag men har inlett säsongen starkt och ligger inför VM-uppehållet på en niondeplats i den allsvenska tabellen.

En bidragande orsak till klubbens välmående är sportchefen Urban Hagbloms arbete. Under senare år har han jobbat hårt med små medel för att etablera Giffarna i allsvenskan, vilket lönat sig och lockat intresse från utlandet.

I det kommande avsnittet av GIF-podden, som släpps nu på torsdag, berättar sportchefen att minst en utländsk klubb hört av sig om hans tjänster.

– Jag har fått förfrågningar från andra klubbar i fotbollsvärlden, men inte så att det kommit så långt att vi haft dialog, berättar han i podcasten.

– Fotbollsvärlden fungerar på ett sådant sätt där någon kanske upplever att man gör ett okej jobb och frågar om jag kan vara intresserad av vissa uppdrag. De har fått tydliga svar: att jag inte är det.

Annons
Publicerad 2018-05-30 16:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto