Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
28v

Uppgifter: Manchester City överens med Serie A-stjärnan

Napolis italienske mittfältare Jorginho, 26, har under en längre tid varit ett hett namn på transfermarknaden och bland annat kopplats ihop med Manchester United, Liverpool och Manchester City. Nyligen uppgav däremot hans agent Joao Santos att City är mittfältarens förstaval bland de intresserade klubbarna.

– Jorginho står fortfarande under avtal med Napoli, men om Napoli hittar en överenskommelse med City så kommer han flytta till Manchester, sa agenten till CalcioNapoli24 enligt football-italia.net då.

Enligt CalcioNapoli24 ska dessutom en överenskommelse mellan parterna nu vara nådd, då han kommer att tjäna 4,5 miljoner euro om året. Däremot är övergångssumman ännu inte bestämd, men förväntas landa på runt 50 miljoner euro.

Jorginho gjorde under den gångna säsongen 33 framträdanden för Napoli i Serie A och har kontrakt med klubben fram till den sista juni 2020.

Publicerad 2018-05-30 kl 13:53

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons