Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
27v

Guardian: Chelsea tänker inte betala Sarris utköpsklausul

Maurizio Sarri har starkt kopplats ihop med Chelsea den senaste tiden. Nu skriver även trovärdiga The Guardian att Chelsea har haft samtal med tränaren och att man är redo att ge honom ett tvåårskontrakt med option på ytterligare ett år.

The Guardian skriver dock att Chelsea inte är suget att betala Sarris utköpsklausul på sju miljoner pund, ungefär 100 miljoner kronor, för att få loss honom från Napoli. Tidningen skriver att utköpsklausulen går ut natten till fredag, och att en summa för att lösa honom från kontraktet därefter måste förhandlas fram.

Napoli har redan utsett Sarris efterträdare i Carlo Ancelotti, och The Guardian skriver att Sarri och hans advokater överväger att vidta rättsliga åtgärder för att komma loss ur kontraktet med Napoli.

Publicerad 2018-05-31 kl 21:57

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons