Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
28v

Uppgifter: Arsenal erbjuder kontrakt till mittfältsduon

Arsenals säsong präglades till mångt och mycket av kontraktsstrul med både Mesut Özil och Alexis Sanchez. Efter flera månader av spekulationer skrev Özil till slut på ett nytt kontrakt, men Sanchez valde att lämna för Manchester United i en bytesaffär som såg armeniern Henrikh Mkhitaryan gå åt andra hållet.

För att inte upprepa en liknande situation kommer klubben erbjuda nya kontrakt till Jack Wilshere, vars kontrakt går ut senare i sommar, och Aaron Ramsey som har 12 månader kvar på sitt kontrakt, enligt uppgifter till The Sun.

“Emery vill träffa Ramsey och förklara hur viktig han är för det långsiktiga projektet,” skriver The Sun, och tillägger: “Wilshere har redan nekat ett prestationsbaserat kontrakt och är inte vidare imponerad över det förbättrade kontrakt som klubben har erbjudit honom.”

 

Publicerad 2018-05-31 kl 11:44

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons