Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
28v

Uppgifter: Arsenal nära Dortmund-backen - läkarundersökningen kvar

Arsenal är på jakt efter att förstärka truppen till nästa säsong. Klubben har under en längre tid kopplats ihop med Juventus-backen Stefan Lichsteiner, men ska nu vara nära en signatur från en annan försvarare. Enligt tyska tidningen Kicker, så återstår bara läkarundersökningen innan Dortmund-backen Sokratis Papastathopoulos, 29, är klar för Premier League-klubben.

Enligt tidningen förväntas mittbacken genomföra den obligatoriska läkarundersökningen i nästa vecka för att sedan skriva på ett kontrakt fram till 2021 med en övergångssumma på drygt 17 miljoner euro, även om vissa detaljer återstår.

Papastathopoulos lämnade under 2013 Werder Bremen för spel i Borussia Dortmund och stod under den gångna säsongen för 30 matcher i Bundesliga.

Läs mer om de internationella snackisarna i Headlines-bloggen. 

Publicerad 2018-05-31 kl 07:20

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons