Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
28v

Uppgifter: Real vänder ryggen åt Lewandowski efter Neymar-miss

Bayern Münchens polske anfallare Robert Lewandowski är på väg bort från den tyska giganten och Bundesliga. Under onsdagen gick hans agent Pini Zahavi ut i en intervju med Sport Bild med att hans klient kommer att lämna Bayern Mücnhen.

– Robert känner att han behöver en förändring och en ny utmaning i sin karriär. De ansvariga i Bayern vet om det, sa agenten till Bild då.

Lewandowski har tidigare kopplats ihop med en flytt till bland annat Real Madrid, men senast även till Paris Saint-Germain, Manchester United och Chelsea. Enligt Kicker, så ska dock Real Madrids intresse nu ha svalnat för anfallaren, då hans agent Pini Zahavi inte lyckades övertala Neymar till att välja Real Madrid.

Tidningen skriver vidare att Chelsea är ensamt om att ha lagt ett konkret bud på anfallaren, men att Lewandowski ser ut att prioritera en klubb, som har chans att vinna Champions League, vilket kan tala emot Chelsea, som under de senaste åren haft svårt att gå långt i turneringen. Dessutom vill Bayern helst inte sälja stjärnan.

Lewandowski stod under den gångna säsongen för 29 mål på 30 matcher i Bundesliga.

Publicerad 2018-05-31 kl 07:34

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons