Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
28v

Uppgifter: Svenskduon får ny tränare i Frankrike

Toulouse svenska landslagsduo Jimmy Durmaz och Ola Toivonen ser ut att få en ny tränare till nästa säsong i Ligue 1. Enligt franska tidningen La Dépêche du Midi, så kommer Alain Casanova att tillträda som ny tränare i klubben, vilket blir en comeback på posten, då han var tränare i klubben mellan 2008 och 2015.

Enligt franska tidningen L’Equipe, så kommer tränaren att skriva på ett tvåårskontrakt med Toulouse. Däremot återstår det att se om Durmaz och Toivonen spelar vidare under den nye tränaren, då båda ryktas vara på väg bort efter knapp speltid.

Casanova basade senast över Lens mellan 2016 och 2017.

Publicerad 2018-05-31 kl 09:07

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons