Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
28v

"AIK i slutförhandlingar med Sebastian Larsson"

Nyligen uppgav Aftonbladet att AIK närmar sig Sebastian Larsson. Nu skriver Expressen att mittfältaren är nära den svartgula klubben och att parterna ligger i slutförhandlingar. Landslagsmannen ska ha erbjudits ett avtal över 2,5 år av AIK.

Expressen hävdar att “allt” talar för att Larsson skriver på för AIK inom de närmaste veckorna. Tidningen menar att överenskommelsen kan nås innan VM drar igång, men att det kan dröja innan affären presenteras.

32-åringens kontrakt med Championship-klubben Hull går ut i sommar. Nyligen förklarade han varför han kan tänka sig en flytt till allsvenskan.

– Jag har aldrig spelat där och har ändå varit utomlands i 17 år, samtidigt som mina barn växer upp och det är en helhet som spelar in. Någonstans i sin karriär kommer man till ett skede när man börjar snegla åt det hållet och hittills har inte det varit aktuellt, men nu är det första gången som det är det. Sedan är det också en bonus och det är kul att det är drag kring fotbollen i Sverige, men det är som sagt inget bestämt.

Tidigare har det ryktats om att även Djurgården och IFK Göteborg är intresserat av Larsson.

Publicerad 2018-06-01 kl 07:38

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons