Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
32v

Boateng tillgänglig på marknaden - italienska storklubbarna visar intresse

Jerome Boateng är ett namn för både Juventus och Napoli, det skriver den tyska tidningen Bild under söndagen, enligt sajten Football-Italia. Enligt tidningen är Bayern berett att sälja landslagsbacken och den italienska storklubbsduon visar alltså intresse.

För Juventus del kan det innebära att man plockar in Boateng och säljer Mehdi Benatia, som uppges vara ett namn för Arsenal och Olympique Marseille. I Napoli skulle Boateng i så fall återförenas med sin tidigare tränare Carlo Ancelotti som tagit över tränarsysslan.

Publicerad 2018-06-03 kl 20:59

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons