Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
32v

Division 1-klubben värvar Ivo Vazgec

Ivo Vazgec stod för en mycket stark säsong när Landskrona Bois tog steget upp i superettan till den här säsongen. Men målvakten blev inte kvar i klubben, enligt den dåvarande ordföranden för fotbollsutskottet – Thomas Gustafsson – för att Vazgec hade för höga lönekrav.

– Jag hade en bra tid i Landskrona men jag är trött på rykten och folk som pratar om saker de inte vet någonting om. Det finns en person i styrelsen och en i truppen som inte vill ha mig i klubben och de sympatiserar med varandra, sa Vazgec själv till tidningen.

Efter uppbrottet med Landskrona har Vazgec varit klubblös, men nu har målvakten snappats upp av sin tidigare klubb Assyriska i division 1.

Assyriska har två ordinarie målvakter skadade och får nu in välbehövlig förstärkning. Senast Vazgec var i klubben var 2008.

– Ivo är en rutinerad keeper som kommer att hjälpa oss bli bättre både på träning och match. Det är en vinnarskalle. Vi blev tvungna att agera då vi har har haft två stycken långtidsskador på Elias Hadaya ock Zoran Akovic. Vi har redan lyft 18 årige Kevin Dyplin som har gjort det extremt bra. Ivo Vazgec kommer nu som ytterligare ett alternativ och en förstärkning i truppen, säger Assyriskas sportchef Bobil Minasson till klubbens hemsida.

Publicerad 2018-06-03 kl 13:10

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons