Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

15v

Bild: "Nagelsmann tackade nej till Real"

Hoffenheims tyske tränare Julian Nagelsmann, 30, har under de senaste åren lyfts fram som en av de mest lovande tränarna i Europa. Efter förra veckans besked att Zinedine Zidane lämnar sitt uppdrag som tränare i Real Madrid, så blev Nagelsmann framlyft som ett alternativ, ihop med Mauricio Pocchetino, att ta över som ny tränare i klubben.

Enligt tyska Bild uttryckte Real Madrid intresse för tysken, som däremot inte var särskilt intresserad av att ta över uppdraget. Tysken ska, enligt tidningen, inte behövt särskilt lång betänketid förrän han valde att avvisa intresset.

Läs mer om dagens internationella snackisar i Headlinesbloggen.

Publicerad 2018-06-04 kl 09:27

Arkiv

Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER