Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Leipzigs vd: "Forsberg trivs i Leipzig"

Sillybloggen

RB Leipzigs svenske stjärna Emil Forsberg har under våren ryktats vara på väg bort från den tyska klubben till bland annat Arsenal, Atlético Madrid och Juventus. Nu uttalar sig Leipzigs vd Oliver Mintzlaff om svenskens situation i klubben.

– Emil har kontrakt fram till 2022 utan utköpsklausul. Han är en toppenkille och jag har en känsla av att han trivs i Leipzig, säger Mintzlaff till tyska tidningen Bild.

Emil Forsberg berättade nyligen för Fotbollskanalen att han inte vill fokusera på spekulationerna om en flytt för honom inför och under VM. 

– Jag har sagt många gånger tidigare, att om man gör det bra, så kopplas man ihop med många bra klubbar, men det är inget jag har fokus på nu. Nu har jag fokus på VM och det är mitt första VM, så jag lägger all kraft på det och vill göra ett bra VM för Sverige, säger han.

Forsberg har kontrakt med Leipzig, som slutade på sjätteplats i Bundesliga, fram till den sista juni 2022 och gjorde under den gångna säsongen två mål och två assist på 21 matcher i ligan.

Annons

Läs mer om dagens internationella snackisar i Headlinesbloggen. 

Publicerad 2018-06-04 07:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto