Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
27v

Uppgifter: Chelsea närmar sig bud på stjärnmålvakten

Romas brasilianske målvakt Alisson slog under den gångna säsongen igenom stort och var en av nyckelspelarna i laget, när den italienska huvudstadsklubben tog sig vidare till semifinal mot Liverpool i Champions League, men föll och åkte ur turneringen. Det bidrog under våren till spekulationer om en flytt från Rom efter säsongens slut.

Enligt italienska tidningen Corriere dello Sport ska nu Chelsea vara intresserat av att värva målvakten och förväntas lägga ett bud på tisdag.

Tidningen skriver vidare att Roma kan tänka sig att värva Sporting-målvakten Rui Patricio eller Paris Saint-Germain-målvakten Alphonse Areola som ersättare till Alisson, medan Udineses Alex Meret ses som ett framtida alternativ på posten.

Publicerad 2018-06-04 kl 09:36

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons