Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
27v

Uppgifter: Dif-back nära tysk klubb

Djurgårdens högerback Felix Beijmo var, enligt Expressen, i januari nära en flytt från Djurgården till Wolverhampton, som nyligen blev uppflyttat från Championship till Premier League. Enligt FotbollDirekt har däremot Stockholmsklubben satt en hög prislapp på Beijmo, drygt 20 miljoner kronor.

Enligt Djurgårdens konto på Svenska Fans “Forum 1891”, så är Borussia Mönchengladbach en av flera klubbar som är intresserat av Beijmo, då klubben under den gångna säsongen ska ha saknat en naturlig högerback i truppen.

FotbollDirekt har också uppgifter om att det rör sig om en klubb i Bundesliga, men kan inte precisera klubbnamnet. Enligt sajten har dock Djurgården fått in ett önskvärt bud, vilket kan möjliggöra en övergång den här eller nästa vecka.

Borussia Mönchengladbach slutade i fjol på niondeplats i Bundesliga.

Publicerad 2018-06-04 kl 13:07

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons