Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
27v

Uppgifter: Juventus överens med Liverpool-stjärna

Liverpools tyske stjärna Emre Can har under en längre tid ryktats vara aktuell för en flytt från England till Juventus och Italien. Enligt italienska Sky Sports ska mittfältaren nu vara överens med Juventus om ett fyraårskontrakt, samtidigt som han förväntas genomgå den obligatoriska läkarundersökningen senare den här veckan.

Juventus vd Giuseppe Marotta har tidigare även uttalat sig om att han hoppas att Can ska bli klar för klubben efter Champions League-finalen, vilket talar för att tysken i veckan kan bli officiellt klar för den italienska giganten.

Can sitter på ett utgående kontrakt med Liverpool, som går ut den sista juni i år och ser därmed ut att lämna som bosman. Han gjorde under den gångna säsongen tre mål och fem assist på 26 matcher i Premier League.

Publicerad 2018-06-04 kl 11:39

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons