Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
31v

Uppgifter: Liverpool lägger bud på succémålvakten

Nick Pope har imponerat i Burnley och tagits ut i den engelska VM-truppen. Enligt den engelska tabloiden The Sun är han nu ett namn för Jürgen Klopp och Liverpool. PL-jätten har uppgetts vara på jakt efter konkurrens till Simon Mignolet och Loris Karius och bland annat rapporterats rycka i Romas målvakt Alisson.

Nu är alltså även Nick Pope ett potentiellt namn för Liverpool. Enligt The Sun kommer Klopp att lägga 15 miljoner pund (175 miljoner kronor) på målvakten, vilket vore rejält mycket billigare än Alisson, som Roma uppges vilja ha upp mot 800 miljoner för. Enligt The Sun är det heller inte särskilt troligt att Burnley kommer att försöka hålla tillbaka Pope i klubben då målvakten Tom Heaton nu återvänt.

Nick Pope har två år kvar på sitt kontrakt med Burnley.

TV: Fotbollslabbet om De Geas supersäsong – och att Burnleys målvakt har bäst siffror av alla.

Publicerad 2018-06-10 kl 14:52

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons