Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
31v

Uppgifter: Jättetalangen nära övergång - poserar i Serie A-klubbs halsduk

Ajax holländske talang Justin Kluivert, 19, har under en längre tid varit ett hett byte på transfermarknaden och har kopplats ihop med en rad olika storklubbar, men under den senaste tiden främst med en flytt till Roma och Serie A.

Nu ser affären ut att vara i hamn, då Roma i kväll lade ut en sändning på sitt Twitter-konto med Kluivert, som poserar i klubbens halsduk, samtidigt som han tas emot av drygt 100 Roma-fans på flygplatsen Fiumicino i Rom.

Enligt Football Italia köper Roma loss talangen från Ajax för drygt 20 miljoner euro, då han har kontrakt med den holländska klubben över nästa säsong. Han förväntas under tisdagen genomföra den obligatoriska läkarundersökningen för att sedan skriva på ett kontrakt över fem år med den italienska huvudstadsklubben.

Kluivert gjorde under den gångna säsongen elva mål på 36 matcher för Ajax.

Publicerad 2018-06-11 kl 23:25

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons