Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Roma-målvakten: ”Arbetar med ett par möjligheter”

Sillybloggen

Romas Alisson Becker laddar för fullt med Brasiliens landslag inför sommarens VM och under onsdagen spelade han hela matchen när Brasilien vann sitt VM-genrep mot Österrike.

Men innan mästerskapet drar igång vill målvakten ha framtiden klart för sig.

– Det finns några möjligheter som vi arbetar med, tillsammans med Roma, för att alltid respektera klubben. Vi får se om någonting händer den här veckan, säger målvakten i en tv-intervju med UOL Esporte enligt Football Italia.

– Om jag ska vara ärlig har jag lämnat alla förhandlingar till min agent. Om det inte är löst innan den första matchen mot Schweiz får det vänta till efter VM.

Becker har tidigare pekats ut som ersättare till Liverpool-målvakten Loris Karius och tidigare i veckan bekräftade målvaktens landslagskollega, Roberto Firmino, att Becker har frågat om Liverpool.

Annons

– Ja, han har frågat mig om Liverpool och jag hoppas att han kan komma, men jag vet också att han har andra förslag, sa brasseanfallaren då.

Publicerad 2018-06-11 00:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto