Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
26v

Uppgifter: Tidigare Chelsea- och Spurs-tränaren kan ta över Real Madrid

Den portugisiske tränaren André Villas-Boas, med ett förflutet som huvudansvarig hos bland andra Chelsea och Tottenham, lämnade i november sitt uppdrag som huvudtränare för Shanghai SIPG i Kina och har sedan dess varit utan klubb.

Enligt spanska As är portugisen nu en av kandidaterna för att ta över som ny huvudtränare i Real Madrid efter Zinedine Zidane, som nyligen lämnade sitt uppdrag efter sin tredje raka Champions League-titel med klubben.

Villas-Boas kopplades även tidigare ihop med att ta över som ny huvudtränare i Borussia Dortmund, men fick senare se Lucien Favre presenteras på den posten.

Tränaren medverkade även i januari, mot alla odds, i det klassiska racet Dakarrallyt, men medverkan blev kortvarig. Enligt Diário de Notícias kraschade Villas-Boas under loppet och fick föras till sjukhus med ryggsmärtor.

Publicerad 2018-06-11 kl 15:03

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons