Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
31v

Uppgifter: Arsenal överens med Serie A-klubb - köper loss mittfältare

Arsenal har under en längre tid varit på jakt efter Sampdorias stjärnskott Lucas Torreira, 22, som finns med i Uruguays VM-trupp. Efter vad som uppgetts vara en dragkamp med Napoli, så ska nu Arsenal vara nära innermittfältarens signatur.

Enligt den engelska tidningen The Guardian, så har Arsenal och Sampdoria nått en överenskommelse om 22-åringen värd 30 miljoner euro, vilket är fem miljoner euro mer än vad Napoli erbjöd för mittfältaren.

The Guardian skriver vidare att Arsenal är övertygat om att talangen kommer att skriva på ett femårskontrakt, som klubben lagt fram till honom.

Torreira stod under den gångna säsongen för fyra mål och en assist på 36 matcher för Sampdoria i Serie A. Han lämnade sommaren 2015 Pescara för spel i Sampdoria, men lånades under den efterföljande säsongen ut till samma klubb igen.

Publicerad 2018-06-12 kl 23:20

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons