Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
26v

Robin Olsen uppges aktuell för Liverpool

Liverpool har uppgetts vara ute efter en ny målvakt efter Loris Karius katastrofmatch i Champions League-finalen mot Real Madrid. Romas Alisson och Atlético Madrids Jan Oblak har båda uppgetts vara alternativ för Liverpool.

Nu kommer även uppgifter i England om att svenska landslagets första utpost Robin Olsen ska vara aktuell för Merseyside-klubben. I en “rumour mill”, ett ryktessvep, på sin hemsida skriver ansedda The Guardian i förbifarten att Liverpool kommer att gå efter Olsen om man misslyckas med att värva Oblak eller Alisson.

Gazzetta dello Sport skrev tidigare i dag att Olsen är aktuell för en flytt till Roma om man skulle sälja Alisson.

Den 28-årige svenske landslagskeepern varit tydlig med att han är redo för att lämna FC Köpenhamn och lagets tränare Ståle Solbakken har tidigare bekräftat att planen är att Olsen ska säljas i sommar. I vintras ryktades det om Premier League-klubben Crystal Palace och innan dess har det även snackats om en flytt till Bundesliga.

Hans kontrakt med FCK sträcker sig till sommaren 2020.

Publicerad 2018-06-13 kl 20:22

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons