Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
25v

"Dybala lämnar Juventus - efter nästa säsong"

Paulo Dybalas vara eller icke vara i Juventus har diskuterats flitigt. Nu uppger frilansjournalisten Adam Digby, som är verksam i FourFourTwo och även författare till boken “Juventus: A history in black and white”, att argentinaren lämnar klubben efter nästkommande säsong.

– Jag pratade med honom innan han tog ledigt och hans målsättning är att ha ytterligare ett starkt år med oss och sedan gå till en stor klubb för att utvecklas, ska Juventus-tränaren Massimiliano Allegri ha sagt enligt Digby.

– Om du spelar för Juventus finns det bara tre lag där du kan ta nästa steg till: Real, Barca eller Bayern.

Publicerad 2018-06-14 kl 13:55

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons