Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bekräftat: Napoli förhandlar med City om mittfältsstjärnan

Sillybloggen

I förrgår rapporterade engelska The Sun att Napoli-mittfältaren Jorginho var muntligt överens med Manchester City om en övergång. Nu kan även Napolis president, Aurelio De Laurentiis, bekräfta att det pågår förhandlingar om spelaren med den engelska klubben.

– Jag pratade med Manchester Citys representanter igen i torsdags om Jorginho, men nu är Cristiano Giuntoli (Napolis sportchef) ansvarig för de samtalen, säger De Laurentiis enligt Corriere dello Sport.

– Vi måste komma överens. Jag gav mina synpunkter i frågan och tog ett steg närmre den engelska klubben. I dessa situationer, om en tar ett steg framåt ska den andra parten göra detsamma. Jag kan säga att det finns mer än bara en chans att vi kommer att nå en överenskommelse snart, säger han till tidningen.

Jorginho spelade 33 matcher i Serie A för Napoli under den föregående säsongen, där han svarade för två mål och fyra målgivande passningar.

Annons
Publicerad 2018-06-16 10:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto