Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Guardian: Sarri närmar sig Chelsea - klubblegendar får plats i ledarstaben

Sillybloggen

Maurizio Sarri har under en tid kopplats ihop med Chelsea. Nu skriver ansedda The Guardian att italienaren alltmer närmar sig tränarjobbet i London-klubben.

Napoli, som Sarri närmast har tränat, har redan anställt en ny tränare i Carlo Ancelotti, men Sarri står fortfarande under kontrakt med klubben. Sarris utköpsklausul gäller inte längre, och Napoli har tidigare indikerat för Chelsea att man inte tänkt släppa honom gratis. Nu skriver dock The Guardian att det finns en optimism hos alla parter om att en överenskommelse ska nås.

The Guardian skriver även att Gianfranco Zola, som har en bakgrund som populär spelare i Chelsea, väntas bli en del av Sarris nya stab i klubben. Under sin tid som spelare gjorde han över 300 matcher för Chelsea, och har av supportrarna röstats fram som klubbens största spelare någonsin. Han står just nu utan jobb efter att ha fått lämna Birmingham City i fjol.

Annons
Publicerad 2018-06-16 23:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto