Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: VM-tränare på ÖFK:s önskelista - men Kindberg dementerar

Sillybloggen

Östersunds FK:s tidigare engelske tränare Graham Potter lämnade nyligen sitt uppdrag som huvudtränare i ÖFK för att ta över Swansea City i Championship. ÖFK presenterade därefter i dag engelsmannen Ian Burchnall, 35, som ny tillfällig huvudtränare i klubben och Brian Wake som ny assisterande tränare. 

Enligt Expressen har Östersund nu siktet inställt på att knyta till sig Belgiens assisterande förbundskapten Graeme Jones som huvudtränare till nästa säsong. Enligt tidningen har ÖFK tagit en första kontakt med tränaren, som meddelat att an är intresserad. Däremot kommer inte några förhandlar ingås under VM.

Östersunds ordförande Daniel Kindberg dementerar däremot uppgifterna.

“Det kan jag dementera”, skriver han i ett sms till ÖP.

Kindberg känner sedan tidigare Jones, då det var han som rekommenderade Graham Potter som ny tränare i ÖFK för ett antal år sedan.

Jones är assisterande förbundskapten till Roberto Martinez i Belgien, som just nu deltar i sommarens världsmästerskap i Ryssland. Jones har tidigare även varit assisterande tränare i Swansea, Wigan och Everton i Premier League.

Annons
Publicerad 2018-06-20 17:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto